19 Januari 2017

DRAWING CAKE SI COMEL

Foto Kekdihatiku Craft.


RAINBOW CAKE 
DRAWING CAKE 
BERAT 2++kg

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120 
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang



PRINCESS CAKE FONDANT

Foto Kekdihatiku Craft.

TEMPAHAN CUSTOMER
TEMA : ELSA FROZEN

CAKE COKLAT
BERAT 2.2kg
Iitalian Merengue Vanilla Buttercream, 
Fondant Deco

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120 
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang


18 Januari 2017

ANNUAL DINNER DGTA

Foto Kekdihatiku Craft.


SIZE 12X12 inci
KEK COKLAT VANILLA 
BERAT 3.5kg

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120 
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang

WEDDING CAKE

Foto Kekdihatiku Craft.

Foto Kekdihatiku Craft.

Tempahan KEK KAHWIN, 
DEKO Buttercream,

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120 
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang
Pertanyaan atau tempahan
019-5720120 EN NAZROL
Lokasi Meru, Klang
 —

BIG CAKE


Foto Kekdihatiku Craft.
Tempahan kek dari BOMBA SELANGOR.
Tugas anggota BOMBA yang pelbagai... memang tabik springla....
Bukan sekadar memadam kebakaran... 
Mcm2 kes diselesaikan....
Jutaan terima kasih sudi membantu org awam...

Foto Kekdihatiku Craft.

SIZE 24X24 inci
BUTTERCREAM
EDIBLE IMAGE
KEK COKLAT

KEK BOBOIBOY

Foto Kekdihatiku Craft.



KEK: TEMA BOBOIBOY

Details: Round Cake Size 8" 
KEK Coklat, Italian Merengue Buttercream, 
Edible Image, Fondant Cut Deco

Bagaimana untuk order??
Hubungi kami melalui wassap
019-5720120 
019-5720120 (nazrol)
lokasi Meru, Klang



16 Januari 2017

KEK VIRAL RM 10

Foto Kekdihatiku Craft.

Cakkkkkk 😍😍😍👻


Assalamualaikum...
ATAS PERMINTAAN RAMAI KEK RM 10 INSYAALLAH AKAN DITERUSKAN...
KEK SEBIJI HANYA RM 10 SAHAJA
RM 10 sahaja...
Size 6 inci
KEK COMEL RM 10
Kek VIRAL RM 10
Kek VIRAL RM 10
Semua kek RM10 kami menggunakan fresh cream yang sedap dan tidak muak dimakan. 
DEKORASI YG RINGKAS DAN COMEL BERGANTUNG KEPADA KAMI... HARAP MAKLUM...
Dengan Rm 10 boleh dapat sebiji kek ala2 premium... 

Jgn la tak percaya Inilah yang kami berikan untuk semua.
Anda boleh walk in atau booking segera.
Mohon telefon dahulu utk pastikan stok masih ada ye... harap maklum.
kami ada kek
Booking Kod
 BC - Blueberry
 SC - Strawberry
 OC - Oreo
 MC - Mangga
 KC - Kiwi
 MOC - Mocha
 ORC - Orange
 CC- Coklat cake
 LC - Lemon
Lokasi kami :
Meru, Klang
Untuk Tempahan :  whatsapp saya laju laju 019-5720120
Sabtu dan Ahad
Waktu urusniaga : 2 ptg hingga 6 ptg


27 Disember 2016

NASI ARAB AROMA HIJRAH

ASSALAMUALAIKUM

bukan slalu nak pekena nasi arab ni... sebab kadang2 tak kena dengan anak tekak ni.... rasanya dalam hidup 2 @ 3 kali ja pekena nasi arab yg memang terbaik....
nasi arab saudara di Taiping buat... memang mabeless... bleh la contact beliau kot2 nak buat kenduri.. bleh buka fb page LAZZAD CAFE. sampai PORT DIcKSON nasi arabnya... memang meletopp...

baru2 ni pekena nasi arab kat  di TTDI Jaya, Shah Alam sahaja... Alhamdulillah.. kena ngan seleranya... seronok pula makan ramai2.. ikut cik abanglah bawa g sana... al maklumlah besdy boboiboy... nak makan nasi arab...hehehehhhhee

jangan lupa booking dulu.... nasib baikla abang booking dulu, kalau tidak kena duduk termenungla kat dpn tu menunggu giliran....
Foto Ros Azliza.

Foto Ros Azliza.

Foto Ros Azliza. 
budak kecik ni pun makan nasi laju je, lauknya dia tak brapa nak layan...
nak makan sendiri... 
Foto Ros Azliza.
tengok nasi dia...
panjangkan... hehehehehe
rempah ratus terasa... 
makan nasi saja pun sedap...

Foto Ros Azliza.
bawa daddycool g makan sama..
sian papa... dok sorang2 kat kg... selalu jalan2 kl sbb anak2 semua dok kl

Foto Ros Azliza. Foto Ros Azliza.
kami ambik 1 set je...  ada 3 jenis nasi lauk ayam n kambing.

Foto Ros Azliza.
Foto Ros Azliza.
dah tak sabar2 hero2 ni nak makan...


Foto Ros Azliza.Foto Ros Azliza.Foto Ros Azliza. Foto Ros Azliza.

Foto Ros Azliza.
tengok... licin...
alhamdulillah... rezeki..

servis pun cpt...
ruangan yang cukup selesa.

Aroma Hijrah , TTDI Jaya
No 6 & 8, Jalan Opera U2/H,TTDI Jaya ,40150 Shah Alam
Tel : 03 783 21524

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE